Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse doeleinden en onze website te verbeteren.
×
Natuurgadgets.nl
×
 x 

0
tasklit-rood-11

Telescoop 70/350 goto

Telescoop National Geographic 70/350 goto lens telescoop
Verkoopprijs: 376,99
Beschrijving

Telescoop National Geographic 70/350 lens telescoop

Deze lens telescoop neemt weinig ruimte in beslag en is geschikt voor de beginnende en gevorderde amateur astronoom. Met een brandpuntafstand van 350mm blijven de vergrotingen van deze telescoop relatief beperkt maar ruim voldoende om het heelal verkennen. Met de meegeleverde oculairen van 10 en 20mm behaal je vergrotingen van 17,5 en 35x (350:20 en 350:10). Bij een extra investering in bijvoorbeeld een oculair van 6.5mm wordt het 54x.  Genoeg om de kraters op de maan te bekijken, de maantjes van Jupiter en de ringen van Saturnus. Zeker bij de wat lagere vergrotingen zijn sterrenhopen en -cluster ook heel mooi in beeld.

Door de opening van 70mm valt genoeg licht in de telescoop voor gedetailleerde beelden. Objecten zijn makkelijk te vinden door het automatische go-to systeem. Zeker voor de beginnende amateurastronoom is het vinden van de hemelobjecten geen makkelijke zaak en dat wordt met go-to een makkie. De meegeleverde handcontroller helpt je op weg met maar liefst 272.000 voorgeprogrammeerde hemelobjecten. Er zit een kompas op de telescoop die je helpt om goed het noorden te vinden bij het richten van de telescoop.

Deze telescoop is zeer geschikt voor: planeten en sterrenclusters. Maar ook voor (dubbel)sterren en deepsky objecten.

Leveringsomvang:

Telescoop 76/350 met go-to syteem
Oculairen: 20mm en 10mm
Kompas op telescoop
Statief
Maanfilter
Sterrenschijf
DVD met astronomie software


TOP

Cadeaubonnen

cadeaubonNG

Cadeaubonnen vanaf € 5,00! Voor een net iets anders cadeautje of een 'last minute'. Je stuur hem door met een persoonlijk bericht er bij of print hem uit en geeft hem zelf. Onbeperkt geldig.
meer info

Cadeaubonnen  

De waardering van natuurgadgets.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 231 reviews.