Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse doeleinden en onze website te verbeteren.
×
Natuurgadgets.nl
×
 x 

0
diervriendelijk-tuinieren

Diervriendelijk tuinieren

Diervriendelijk tuinieren. Richt je tuin in met respect voor de natuur.
Verkoopprijs: 15,99
Beschrijving

Geneeskrachtige planten - Renate Hudak

In dit prachtige naslagwerk vol praktische tips vind je alles wat je nodig hebt om je tuin dier- en natuurvriendelijker te maken. Denk niet dat je persé een grote tuin moet hebben om dit te doen, of dat je je tuin een wildernis moet veranderen. Ook kleine tuinen en gemaktuinen kunnen met wat kleine aanpassingen een stuk natuurvriendelijker worden. Een tuin is er ook om in te leven en te spelen. Dat beseffen de auteurs heel goed, daarom tref je bijvoorbeeld ook tips aan om je gazon natuurvriendelijker te maken. Je bewijst jezelf en de natuur een goede dienst. Vaak met weinig middelen en een kleine moeite.

Het boek is opgezet als een overzichtelijk naslagwerk waarin je de dieren die in de tuin leven kunt opzoeken. Maar is ook een beplantingboek met gedetailleerde tuinontwerpen. De opgenomen jaarkalender vertelt je precies hoe je het hele jaar rond genieten van je tuin.

Afmetingen: 28,2 x 22 x 2,3 cm

Aantal blz: 240

Hardcover

Klik hier om een inkijkexemplaar in te zien. Er wordt een pdf in uw downloadmap geplaatst die u met acrobat reader of voorvertoning kunt openen.


TOP

Cadeaubonnen

cadeaubonNG

Cadeaubonnen vanaf € 5,00! Voor een net iets anders cadeautje of een 'last minute'. Je stuur hem door met een persoonlijk bericht er bij of print hem uit en geeft hem zelf. Onbeperkt geldig.
meer info

Cadeaubonnen  

De waardering van natuurgadgets.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 231 reviews.